Nukus kleding, een droom die werkelijkheid wordt

Het ontstaan van Nukus kleding is de droom van Nick Vervoort die werkelijkheid wordt in 2017. Het is het moment dat Nick de stoute schoenen aantrekt en zijn eigen label opricht met zijn eigen eigenwijze visie op de kleding voor alle vrouwen. Het merk is een ode aan de Nederlandse vrouw en met elk kledingstuk voel je een stuk van Nick. Niet voor niks is de naam een afkorting van Nu-een-kus. Laat je dragen door de kleding van Nick Vervoort en voel je op en top vrouw. We zullen nog veel horen van deze jonge designer die in no time zijn sporen in de modewereld verdiend heeft. Lees snel verder om te genieten van dit mooie succesverhaal en ontdek waarom ook jij een item van het merk in je kledingkast wilt.

Mooie basics voor in jouw kledingkast

Het doel van Nukus kleding is om mooie basics te ontwerpen die passen in de kledingkast van elke vrouw. En met basics doen we de kleding van het merk geen eer aan, want de ontwerpen zijn allesbehalve basic te noemen. De kleding die Nick ontwerpt is stijlvol en elegant en kan met allerlei stijlen gecombineerd worden. Je kunt je hele garderobe samenstellen met de kleding of er een aantal mooie items uit halen die je met veel plezier gaat dragen. Natuurlijke materialen en natuurlijke tinten van materialen die moeiteloos om je lijf vallen. Je voelt bijna niet dat je kleding draagt.

Nukus kleding, van Nederlandse bodem

De Nukus kleding is van Nederlandse makelij met een geheel eigen visie op dameskleding. Er komt geen ontwerp tot leven dat er niet op gericht is om het lichaam van de vrouw op een elegante manier te accentueren op de juiste plaatsen. Vrouwelijke vormen mogen gezien worden en elke vrouw is het waard om zich mooi te voelen. Dat is waar Nick Vervoort voor staat en zijn visie wordt goed ontvangen. Steeds meer vrouwen vinden hun weg naar de ontwerpen van de ambitieuze ontwerper. En als ze de weg eenmaal hebben gevonden zijn ze niet meer weg te slaan bij het merk. 

Met aandacht voor de wereld en het milieu

Bij Nukus kleding worden materialen gekozen die rekening houden met het milieu en zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd. Er wordt gestreefd naar een open en transparante bedrijfsvoering en samengewerkt met partijen die ook aandacht hebben voor het milieu. Daarmee draagt het bedrijf een steentje bij op het gebied van duurzaamheid. Het hoort bij de moderne bedrijfsvoering en is onderdeel van de strategie van het bedrijf.

Stijlvolle en tijdloze Nukus kleding

Sinds de introductie in 2017 staat Nukus kleding bekend als merk van comfortabele kleding die mooi staat, comfortabel draagt en tijdloos is. Mooie basic items die in elke garderobe een plekje verdienen. Als je wilt weten welke items jouw favoriet worden? Kijk dan snel online of ga naar de winkel om te ontdekken hoe heerlijk het is om kleren van dit merk te dragen.

Jouw nieuwe kleding bestel je natuurlijk op: Ballegooyenmodes.com.