Een Studio Anneloes poppy blouse stylen doe je zo

Een beetje hulp is nooit verkeerd. Je mag er om vragen, je mag het opzoeken of je mag het ongevraagd ontvangen; dat maakt ons niet uit! Wat ons wél uitmaakt, is dat je uiteindelijk wordt geholpen met datgene waar je hulp mee nodig had. Blijkbaar gaat dat vandaag over fashion, anders zou je deze blog natuurlijk niet lezen. Dit doen we vandaag zeer uitgebreid door je het een en ander te vertellen over een Studio Anneloes poppy blouse stylen. Dit kledingitem is helemaal in onder (Nederlandse) vrouwen en dat is niet voor niets; het staat ontzettend goed en het kan makkelijk met allerlei dingen worden gecombineerd. Laten we je daarom maar snel vertellen hoe het stylen van een Studio Anneloes poppy blouse in zijn werking gaat. 

De basis en een Studio Anneloes poppy blouse

Laten we beginnen met iets ‘makkelijks’. Dit is het stylen van een Studio Anneloes poppy blouse op een basisoutfit. Een poppy blouse is, voor degenen die dat nog niet weten, een blouse is felgekleurde kleuren en patronen. Het komt van de ‘poppy’ bloem af, in het Nederlands is dat de papaverbloem. Deze bloem lijkt er een beetje op, want het straalt eveneens vrolijkheid en kleur uit. Je moet bij een dergelijke blouse vaak meteen denken aan de lente, aan geluk en aan een statement maken. 

Daarom kun je een Studio Anneloes poppy blouse dan ook goed combineren met een basisoutfit. Dit betekent dat je dus een felgekleurde, vrolijke blouse draagt met wat meer basics daaromheen. Denk bijvoorbeeld eens aan een poppy blouse in het geel of oranje met een witte of blauwe broek. Deze combinatie levert gegarandeerd succes op. 

Contrasteren met een Studio Anneloes poppy blouse

Dan gaan we verder met wat meer uitdaging. De basisoutfit zal je vast nog wel lukken zonder daar al te veel moeite voor te doen, maar je weet nu in ieder geval welke opties je hebt als je hebt op veilig wilt spelen! Een contrasterende look met een Studio Anneloes poppy blouse is echter ook altijd een goed idee. Dit betekent dat je (wederom) voor een uitdagende, vrolijke blouse gaat, maar dan nu met enkele vrolijke en opvallende kledingitems ernaast. Dit kan bijvoorbeeld een rok zijn in een contrasterende kleur, of misschien zelfs laarsjes, een blazer of gewoon een broek. Je gaat daarbij (nog) niet aan de haal met accessoires of prints, maar wel met andere ‘normale’ kledingitems in een andere kleur. 

Studio Anneloes Jurken van Symfonymode.nl

Printjes

De laatste combinatie die we graag met je willen bespreken is die van printjes en een Studio Anneloes poppy blouse. Een poppy blouse van Studio Anneloes is zeer geschikt als eyecatcher, maar jij wordt een eyecatcher als je zelf nog meer prints draagt! Denk bijvoorbeeld aan het combineren van de blouse met een broek of een rok met een andere, subtiele print. Denk er wel aan dat ze ook daadwerkelijk samen moeten gaan en dat je niet zomaar wat bij elkaar pakt. Een richtlijn daarvoor is dat je een speelse twist toevoegt, maar dat je niet uit de bocht vliegt!