De geschiedenis van de biker boots

Motorlaarsjes werden in de jaren zeventig en tachtig een populair accessoire voor punkers en werden ook populair in de grunge-scene in de jaren negentig. Ze stonden voor symbool voor rebelie en onafhankelijk. Tegenwoordig hebben motorlaarzen hun rebelse imago verloren. Ze worden nu beschouwd als een cool kledingstuk. Ze stralen nonchalance en stoerheid uit. Bovendien zijn ze slijtvast en trotseren ze zowel nattigheid als kou.

 Verschillende modellen voor verschillende looks

Biker boots zijn er in verschillende uitvoeringen. Eenvoudigere modellen kenmerken zich door subtiele kleuren zoals zwart of donkerblauw. Bovendien hebben ze maar één ornament zoals een gesp of dunne ketting.

Andere voorbeelden komen echter met verschillende accessoires. Er zijn de meest ongebruikelijke combinaties. Bijna alles is toegestaan: felle kleuren, verschillende materialen, opvallende patronen, klinknagels, kettingen, gespen, glinsterende steentjes, linten, parels, metallic effecten en nog veel meer. Dit betekent dat uw voeten altijd een spectaculaire blikvanger zullen zijn. Er is voor elke vrouw en voor elke smaak wat wils.

Combinaties in overvloed

Er zijn praktisch geen grenzen aan uw humeur als het gaat om het combineren van motorlaarzen. Je kunt deze schoen niet alleen op bepaalde tijden van het jaar dragen. Ook qua kleding is de laars veelzijdig inzetbaar. Om de laarzen in de schijnwerpers te zetten, is een mix van verschillende modestijlen aan te raden. In je vrije tijd kun je pronken met schattige jurkjes, elegante rokken en chique blouses, maar ook strakke broeken, stoere shirts en sweaters. Als je echter niet wilt doorgaan voor een stoere motorbruid, moet je letten op een look die niet te rocky is, dus draag je laarzen niet per se met een leren outfit. Alleen in het dagelijkse kantoorleven met u uw biker boots laten staan. De robuuste, stoere schoen contrasteert met de vrij subtiele kledingstijl die op kantoor goed is